Kelas Asas Google Marketing

By Olie Fazlea

Bagaimana nak pelanggan jumpa kita selalu di google

Assalamualaikum, Saya Olie. Kepakaran saya adalah membantu usahawan yang ingin pernigaan mereka dijumpai di carian google lebih dahulu sebelum pesaing dengan berada pada muka surat pertama google

Mengapa Anda Perlu Mendaftar

Google adalah tempat carian utama selain media social. Ia membantu menyampaikan maklumat  dicari oleh pelawat yang sedang tercari-cari dan  mungkin memerlukan servis dan produk anda. Namun berjuta-juta informasi ada di dalam google yang mungkin adalah pesaing anda. Bagaimana untuk anda menjadi pilihan google dan dijadikan sebagai cadangan untuk sesuatu carian oleh pelawat. Adakah perniagaan anda mudah di jumpai ?

Jika anda tidak berbuat sesuatu di dalam era digital ini, anda mungkin menjadi salah satu perniagaan yang kalah dengan pesaingan seperto kodak dan nokia.

Bagaimana jika anda tahu bagaimana caranya untuk mendapat tempat pertama di carian google dengan berkesan ?

Apa yang anda akan dapat ?

Anda Tahu apa yang google suka

Ketahui bagaimana nak menjadi kesukaan google

Anda tahu Platform apa yang anda perlu untuk google

Ketahui apakah platform yang paling bagus untuk google Marketing

Anda tahu kepentingan google marketing

Kelebihan google marketing yang wajib anda tahu

Pendekatan Saya

Berpengalaman hampir 6 tahun di dalam serach Engine Optimazation & pembinaan website saya membawa pendekatan Strategi Google Marketing secara teknikal dan mudah difahami.

Membantu peniaga online sedar tentang kepentingan mengunakan google Marketing sebagai salah satu platform Marketing yang utama.

Strategi Google Marketing adalah berserta pengalaman saya sendiri yang berjaya membina platform yang kukuh pada muka surat pertama google.

Saya telah membantu hampir 500 Online Markerter dan  Founder mendapat pilihan google untuk bisnes mereka. Dan telah bantu membina hampir 60  Blog & website yang mesra google.

Kelas Asas Google Marketing

Kelas Online Asas Google Marketing

PEERCUMA anda hanya perlu membayar yuran Nota sahaja

Tarikh : 2 Oct 2020
Masa : 9.00 pm
Yuran Nota : RM 5

 

Hubungi Untuk Sebarang Pertanyaan